Google Analytics

Saturday, October 27

27th Oct - Vaalit - äänestä!

Se todellinen markkinavoima on se hiljainen raha, joka yrittää nähdä kakanpuhumisen läpi. Sekös poliitikkoja harmittaa, kun suunnitelmien ja ajatuksien ei pidä kelvata pelkästään äänestäjille, vaan alati maailman tilaa seuraaville lompakon päällä istuville.

Äänestäjät äänestävät yleensä koko elämänsä ajan sitä, mitä isi ja äiti jo kotona opettivat. Poliitikot tekevät teatteria näille ihmisille. Markkinavoima on se kollektiivinen n. parinsadan tuhannen ihmisen joukko, joka yrittää nähdä teatterin läpi, mitä oikeasti tapahtuu, ja mitä siitä seuraa.
Markkinamekanismin hyvä puoli on, että rahat tuppaavat kasaantumaan niille, jotka näkevät parhaiten. Sen takia se on äänestäjiä parempi poliisi. – Juhani Huopainen


Ohessa on kaksi ukkoa, toinen Turusta, toinen Espoosta. MoreLiver suosittelee molempia ja äänestää itse Helsingissä, joten jäävään itseni. Vantaalla Pauli Vahtera on hyvä - jopa lukee meikäläisen juttuja.

Henri Myllyniemi
Henri Myllyniemen tekstejä olen lukenut toista vuotta, ja kaveri on sähköasentajan koulutuksellaan tullut sen luokan talouskommentaattoriksi, etten epäile hetkeäkään hänen kykyjä, kunnianhimoa, ja arvomaailmaa hoitaa kunnallisvaltuutetun tehtävä menestyksekkäästi Turussa. Rauhallinen kuin viilipytty ja jatkaa argumentointia siinä vaiheessa kun vastapuoli on jo alentunut inttämään. Henri on Perussuomalaisten listalla ehdolla Turussa.
Jukka Kilpi
Jukka Kilpi on vanha työkaverini ja hyvä ystäväni, jonka mittava ja monipuolinen historia sekä elämänkokemus tekevät minuun aina vaikutuksen. Aina kun joku hyvä tyyppi on tarvinnut neuvoja yritysrahoitukseen liittyen, en ole edes miettinyt kenenkään muun suosittelemista. Halusit sitten keskustella kunnallistason korruptiosta, filosofiasta tai warranttien markkinatakaajista, Kilpi on mies paikallaan. Koska olemme vanhoja ystäviä, kehtaan laittaa tähän oman leikillisen ehdotukseni vaalisloganiksi: Jukka ei ole kakka! Jukka on sitoutumattomana Perussuomalaisten listalla ehdolla Espoossa.